Entrants


Ingredients
Pastanaga, botifarra negra, ceba, crema de llet, mantega, porro, tomàquet, nap, api, romaní, baguette, oli de girasol, sal i pebre.

Preparació
Fem un brou de verdures amb la ceba, la pastanaga, el tomàquet, el porro, els naps, l’api i el romaní. Ofeguem el porro i la ceba a brunoise, afegim pastanaga tallada i deixem coure, mullem amb brou de verdures i passem pel turmix, podem tirar una mica de crema de llet. Rectifiquem de sal i pebre. Tallem pa congelat a tires, en fem creus i posem la botifarra dintre, tanquem el ravioli i el fregim. Servim el ravioli al centre del plat i quan es serveixi posarem la crema per finalitzar el plat.

Ingredients
Pasta brick, cebes, albergínia, carbassó, pebrot vermell, formatge de cabra, parmesà, enciam, ametlles, alfàbrega, all, vinagre, oli, sal i pebre.

Preparació
Escalivem les verdures al forn fins estar cuites, les pelarem i tallarem totes a juliana i les reservarem per separat. En cas de tenir excés d’aigua ho colem. Per fer el farcellet obrim la rodola de pasta brick i untem amb greix. Disposem un variat de verdures amb una mica de formatge de cabra i segellem amb un escuradents. Triem i netegem bé el mesclum i ho amanim amb vinagre, sal, oli, pebre. Per fer el pesto: pelem les ametlles i les triturarem juntament amb l’oli, l’alfàbrega, l’all, l’aigua, parmesà rallat, sal i pebre. Per el muntatge courem al forn fins que quedi ben enrossit el farcellet, al costat posar el buquet d’enciam i ho amanim tot amb el pesto.

Ingredients
Pèsols congelats, patata, pastanaga, cebes, menta, crema de llet, pernil, pasta wanton, formatge mascarpone, oli de girasol, cibulette, oli, sal, pebre i aigua.

Preparació
Posem a coure les verdures tallades amb un oli d’all, (ceba, pastanaga, patata…) un cop enrossit afegirem els pèsols a sobre i cubrirem d’aigua, coure 45 minuts a foc lent. Quan estiguin ben cuites totes les verdures les sal-pebrem. Triturem, colem i afegim la menta on després s’haurà de tornar a triturar i no ho colarem. I ho reservem. Podem afegir crema de llet en cas de que fos massa aigualida la crema, sempre abans de tirar-hi la menta, ja que s’hauria de coure una mica per coure la nata i si hi fos la menta ens marxaria l’aroma fresc. Per fer els raviolis desfarem el formatge i el deixarem pomat, acte seguit afegiriem una mica de nata i el ciboulette. Quan la massa estigui, farem els raviolis de pasta wanton. Com si fossin triangles farcits, sellarem els raviolis amb la ajuda de l’aigua. Finalment fregim els raviolis amb l’oli calent. Pel montatge del plat, posarem els raviolis al centre del plat, amb algun germinat o xip, i servirem la crema en un altre recipient per poder finalitzar el plat a la taula.

Ingredients
Bròquil, patata, ceba, ous de guatlla, all, vinagre, oli, sal i pebre.

Preparació
Bullim (abans de bullir-lo, el sofregim una miqueta) el bròquil, la patata i la ceba i el triturem, li afegim una mica d’oli d’oliva, salem i reservem. En una cassola amb aigua que no bulli i vinagre (sal grossa) i fem els ous de guatlla poché. Refredem amb aigua amb gel.

En un got de xupito, col·loquem el puré de bròquil i l’ou de guatlla, decorem amb un germinat i una gota d’oli d’oliva verge.


Taking https://trackingapps.org into consideration some of the common gripes with windows 8 in general, which things would you like to see changed next time around