Presentació

L’institut Cavall Bernat imparteix cursos de la família d’Hoteleria i Turisme. En el nostre centre es poden cursar els CFGM de Cuina i Gastronomia i de Serveis en Restauració així com els CFGS de Direcció de Serveis, Direcció de Cuina, Gestió d’Esdeveniments i Guies.
Aquests cicles combinen matèries teòriques que es fan a l’edifici de l’Institut Cavall Bernat amb matèries pràctiques que es fan al Restaurant Escola Torre Mossèn Homs.
Com a resultat d’aquestes pràctiques aquest curs obrim el restaurant els dimarts, dimecres, dijous i divendres al migdia des de les 13.00 fins a les 15.00. A més, els divendres oferim sopars de les 21.00 a les 22.15 hores.
Els dimarts podeu gaudir d’un menú d’elecció al preu d’ 11 euros
Els dimecres i dijous oferim dinar a la Carta o menú desgustació al preu de 16 euros
Els divendres tenim un menú d’elecció al preu d’ 11 euros
Els divendres nit oferim sopars a la Carta o amb menú desgustació al preu de 20 euros
Què heu de fer si voleu reservar taula?
Trucar a Torre Mossèn Homs, al telèfon de reserves 93 786 25 25
Us convidem a venir al restaurant per gaudir d’un menjar i un servei excel·lent en un marc natural incomparable. Si voleu organitzar un dinar, una jornada de treball, esmorzars i/o reunions, celebracions, etc, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
Al Restaurant Escola Torre Mossèn Homs disposem de:
• 1 menjador rústic amb aforament per a 24 persones.
• 3 sales de reunions amb capacitat entre 18 i 50 persones, equipades amb projector audiovisual, projector de transparències, ordinador portàtil i connexió a Internet.